Set Placute frana fata VW Golf IV TRW all models

RON 145 Add to cart

Product Information

Order Set Placute frana fata VW Golf IV TRW all models Set Placute frana fata VW Golf IV TRW all models @ RON 145.00

Set Placute frana fata VW Golf IV all models
Compania TRW are o istorie mai veche de 100 de ani, fiind un furnizor principal de componente auto pentru foarte multi producatori de autovehicule. Pe langa discuri si placute de frana TRW furnizeaza in momentul de fata sisteme de siguranta a pasagerilor, sisteme de recunoastere activa a pericolelor in timpul condusului, sisteme de directie, elemente de siguranta activa etc.

Conform declaratiilor, TRW este furnizorul numarul 1 in Europa pentru echipamente de franare, furnizand o gama larga de piese OEM. Placutele de frana furnizate de TRW au in compozitie un continut scazut de metal greu, depasind criteriile directivei europene ECE R90. 96% din vehiculele vandute pe piata europeana sunt acoperite de o gama larga de echipamente de franare produse de TRW: placute de frana, discuri de frana, etriere,

Fiind un element important in sistemul de franare al unui autoturism, la realizarea placutelor de frana TRW se pune un accent puternic pe siguranta, performanta si comfort.

Avand o gama de 1414 modele de placute de frana, TRW ofera solutii complete pentru toate tipurile de autoturisme, oferind, in acelasi timp, garantia de a respecta specificatiile placutelor de frana originale.

Echipa de ingineri a TRW construieste placute de frana folosind formule noi pentru materialele de frictiune ce ofera o performanta ridicata. TRW a
fost prima companie care a iesit pe piata cu placute de frana realizate din materiale ce nu contin metal, in anul 2000, cu mult inainte ca legislatia in vigoare sa ceara acest lucru.